lauantai 14. elokuuta 2010

Emmi 7 -kaverisynttärit

Siskoni Emmi täytti heinäkuun alussa seitsemän vuotta ja sitä juhlistettiin ensin päivällä perheen, sukulaisten ja muiden aikuisten kanssa. Illalla vuorossa oli kaverisynttärit ja tupa oli täynnä vauhdikkaita prinsessoita ja meidän pari pikku prinssiäkin yritti pysyä vauhdissa mukana. Päivän synttäreille tein täytekakun, josta laitan postauksen erikseen. Lapset syövät hirveän huonosti täytekakkua, joten omaa täytekakkua emme kaverisynttäreille tehneet. Jostain blogista (en muista mistä, jos tunnistat idean omaksesi, saa vinkata) bongasin joskus aikoja sitten idean koristella jätskiä kuin kakkua.




Tässä on siis kaksi litran pakettia jäätelöä. Päällä on marsipaani, johon on suklaalla ja Dr.Oetkerin koristelugeeleillä piirretty kuva. Kuvaan otin melko suoraan mallia kirjasta Jane Price: The Home Guide to Cake Decorating. Reunoilla on pursotettuna vispikermaa ja mansikkakermaa. Tässä reunasta kuvaa.



Ja reunoilla vähän karkkia lisäksi. Hyvin teki kauppansa lapsille ja päivänsankari sai oikean kakun näköisen koristelun. Tätä ideaa tullaan ehdottomasti käyttämään meillä useamminkin. Kiitoksia vaan ideasta sinne jonnekin blogiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti