torstai 2. joulukuuta 2010

Syyskiirettä

Syksy on vierähtänyt ja tainnut vaihtua jo talveksi täällä Etelä-Suomessakin. Kurittoman perheen syksyyn on mahtunut monenmoista, isoa ja pientä. Keittiössä on ollut melko hiljaista ja sekin vähä, mitä siellä on tuluut tehtyä, on jäänyt kaiken kiireen ja huolen keskellä päivittämättä blogiin. Perheen syksyä on värittänyt sairastumiset ja isot huolet niiden puitteissa, isomummun hautajaisissakin on ehditty Pohjanmaalla pyörähtää.

Pari kakkua olen syksyn aikana leiponut, en paljon sen kummempaa. Arki on ollut kiireistä ja tuntunut imevän kaikki mehut, eikä oikein ole tehnyt mieli mitään herkkuja syödäkään. Jos nyt kuitenkin jostain kameran uumenista löytyisi muutama kuva ja saisi niistä juttuja nakuteltua lähiaikoina tännekin. :)

Viikonloppuna meillä juhlittiin Joonatanin kolmossynttäreitä, syksymmällä tein Herra Kurittoman työpaikalle muutenvaankakkua ja elokuussa vietettiin poikien serkun ristiäisiä ja ristiäiskakkukin on vielä päivittämättä. Asiaa niistä nyt ainakin seuraavaksi luvassa. :) (jos kuvat on vielä josain tallella...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti